Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*

Pushime All Inclusive në Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*

Precio habitual
€0,00 EUR
Precio de venta
€0,00 EUR
Precio habitual
€0,00 EUR
Agotado
Precio unitario
por 
Impuesto incluido. Los gastos de envío se calculan en la pantalla de pago.

Sicili - Futura Club Spiagge Bianche 4*

Zbritjet per rezervimet e hershme:

 1. 15% Zbritje Rezervimet breda datës 31 Janar 2024!
 2. 10% Zbritje Rezervimet brenda datës 28 Shkurt 2024!

Ofertat më poshtë - Akomodim në dhomë Classic!

Akomodim (7 netë), midis datave 05 - 26 Maj

 •   €1015 - Total Çift
 •   €1015 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1270 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 26 Maj - 09 Qershor

 •   €1100 - Total Çift
 •  €1100 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •  €1380 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 09 - 23 Qershor

 •   €1280 - Total Çift
 •   €1280 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1595 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 23 Qershor – 07 Korrik

 •   €1365 - Total Çift
 •   €1365 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1705 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 07 - 28 Korrik

 •   €1455 - Total Çift
 •   €1455- Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1815 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 28 Korrik - 04 Gusht

 •   €1625 - Total Çift
 •   €1625 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2035 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 04 - 25 Gusht

 •   €2275 - Total Çift
 •   €2275 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2845 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 25 Gusht - 1 Shtator

 •   €1625 - Total Çift
 •   €1625 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2035 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 1 - 8 Shtator

 •   €1455 - Total Çift
 •   €1455- Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1815 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 8-15 Shtator

 •   €1280 - Total Çift
 •   €1280 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1595 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 15 - 22 Shtator

 •   €1100 - Total Çift
 •   €1100 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1380 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 22 Shtator - 06 Tetor

 •   €1015 - Total Çift
 •   €1015 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1270 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Përfshihen në çmim:

 1. Programi i shërbimit të hotelit: mëngjes, drekë, darkë + pije gjatë vakteve (verë e hapur, ujë me dhe pa gas, pije freskuese, si dhe nga 9:30am-11:00pm pije freskuese dhe uje ne barin e pishines) (Jo All Inclusive).
 2. Tessera Club Card (Karta Shërbimit të hotelit mbulon shërbimet e plazhit, 1 cader per dhome, dhe aktivitetet e argëtimit)
  Nuk përfshihen në çmim:
  • Taksa lokale akomodimit.
  • Pije shtesë – jashtë programit të hotelit.
  • Masazhe dhe aktivitete me pagesë në hotel.
  • Transporti.

  Informacion i rëndësishëm:

  1. Hyrja në dhomë në orën 17:00
  2. Dalja nga dhoma në orën 10:00
  3. Nga data 09 Qershor - 15 Shtator hyrja dhe dalja nga hotelin bëhen ditën e Djelë
  4. Akomodimi fillon me darkën e parë (jo drekën)
  5. Hoteli ndodhet 200 metra nga plazhi me rere te bardhe "Kukua Beach Club" hapur midis ores 09:00-19:00, përfshin facilietet çadër+shezllon duke filluar nga rradha 4. Rradha 1, 2, 3, me kosto shtese.
  6. Shërbimet e plazhit: 1 çadër me shezllon/karrige për dhomë falas duke filluar nga rradha e tretë, rradha 1 dhe 2 janë me kosto shtesë
  7. Opsionale: Bebe 0 - 2.99 vjeç kushton 20 euro dita (paguhet në hotel), akses në kuzhinën e bebeve, krevat bebe, (krevat bebe personal nuk lejohet). 
  8. "Club Card" - e përfshirë në çmim
  9. Peshqiret e plazhit, me depozite 10 euro secili, nderrimi peshqireve 5 euro.
  10. Opsionale: Nderrimi i carcafeve cdo dite 7 euro personi dita.
  11. Kafshet e vogla deri 7kg pranohen: nuke lejohe ne zonat e perbashketa te hotelit, kosto 50 euro, duke njoftuar praprakisht hotelin.
  12. Mbushja e frigoriferit: 15 euro mbushja 4 pije.
  13. Taksa turistike paguhet ne hotel ne monetin e hyrjes

  Mundësite e transportit:

  1. Avion Tirana - Catania fluturim direkt + transfertë në hotel
  2. Traget Durres - Bari me makinë personale (shkoni vetë në hotel)
  3. Autobus i linjës: Tiranë - Catania + transfertë ose taksi në hotel

  *Për çmimet e transportit na dërgoni datat që doni të udhëtoni dhe sa persona jeni.

  *Kushtet e pagesave: 

  • 50% në momentin e rezervimit (e anullueshme deri 35ditë para nisjes)
  • 100% 35 ditë para nisjes.