Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69

Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69

Precio habitual
$0.00 USD
Precio de venta
$0.00 USD
Precio habitual
Agotado
Precio unitario
por 
Impuesto incluido. Los gastos de envío se calculan en la pantalla de pago.

Tur Grup në Voskopojë dhe Përmet 3 Ditë

08 - 10 Mars €69 personi

PROGRAMI:

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në orën 06.00 AM Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Pogradec. Ndalesë e shkurtër në Tushemisht dhe Parkund e Drilonit. Vazhdimi i udhëtimit për në Korçë. Vizitë e qytetit dhe Drekë e lirë. Pasdite, nisja për në Voskopojë. Vizitë e Kishave dhe Monumenteve te Fshatit te Voskopojës. Fjetje në Hotel në Korçë.

Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Ersekë. Ndalesë e shkurtër në Ersekë. Vizitë e shkurtër në Rehovë, fshati në rrëzë të Malit të Gramozit. Vazhdimi i udhëtimit për në Borovë, fshati i famshëm i djegur në luftën II. Vazhdon udhëtimi për në Fermën e Famshme të Sotirës. Drekë e lirë. Nisja për në Leskovik. Ndalesë e shkurtër në Leskovik. Vazhdon udhëtimi për në Llixhat e Bënjës. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Langarices. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Përmet. Vizitë e qytetit të Përmetit. Fjejte në Hotel.

Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Këlcyrë. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Gjirokastër. Vizitë e lirë në qytet. Drekë e lirë. Pasdite, kthimi për në Tiranë 

Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel 1 natë në Korc
ë dhe 1 natë në Përmet
- Mëngjese në Hotele
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume