Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë

Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë

Prix normal
€0,00 EUR
Prix réduit
€0,00 EUR
Prix normal
Épuisé
Prix unitaire
par 
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés lors du paiement.

Kroçiere në Ishujt Grek 6 Ditë

Çmimi - rgoni rkesë per ofertë

PROGRAMME :

Dita et Parë : Nisja à Tirana à 16h00 et je prends le bus pour Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita et Dytë : Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13h00. Mbrritja à Mykonos à ouën 18.00, - Shëtitje Opionale à Mykonos. Qëndrimi à Ishull deri à 23h00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë : Mëngjesi në Kroçiere. La Grande-Bretagne à Kusadasi en Turquie est à 07h00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13h00. Zbritje në Ishullin Patmos à orën 16h30 - Shëtitje Opionale à Patmos. Qëndrimi à Ishull deri à 21h30. Darka në Kroçiere.

Dita et Katërt : Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja à Rhodos à orën 07.00. Ekskursion në Monumentet Kryesore të Qytetit: Akropoli i Lindos dhe Kalaja e Knights. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18h00. Darka në Kroçiere.

Dita et Pestë : Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja à Héraklion, Kretë à orën 07h00. - Shëtitje Opionale në Kretë. Qëndrimi à Ishull deri à 12h00. Drekë në Kroçiere. Zbritja à Santorin à 16h30. - Shëtitje Opionale à Santorin. Qëndrimi në Ishull deri në 21.3 0. Darkë në Kroçiere.

Dita et Gjashtë : Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja au Port à Lavrion, Athinë, à orën 06.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

-

Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.

-
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal pour 5 ditë Lundrim, 4 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike et Jo Alkoolike gjatë vakteve.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna et activité të ndryshme në Kroçiere.
6. Zbritje €75 në vlerën total të Ekskursioneve dhe Vizitave të zgjedhura.
7. Taksat Portugais.
8. Bakchishet.
9. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë :
1. Programme Gjithshka që nuk është përmendur në këtë.
2. Hyrjet në Monumentet du Muzeumet.
3. Në zbritjet je porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje kuështë e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opionale në Vendet e Zbritjes.