Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup dans Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup dans Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup dans Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup dans Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup dans Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup dans Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69

Tur Grup dans Voskopojë Përmet 3 Ditë

Prix normal
$0.00 USD
Prix réduit
$0.00 USD
Prix normal
Épuisé
Prix unitaire
par 
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés lors du paiement.

Tur Grup në Voskopojë dhe Përmet 3 Ditë

Données et programme : 28 - 29 Nëntor remplissage nga €69 personi

PROGRAMME :

Dita et Parë :

Nisja nga Tirana në orën 06h00 Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Pogradec. Ndalesë e shkurtër në Tushemisht du Parkund e Drilonit. Vazhdimi et udhëtimit për në Korçë. Vizitë e qytetit dhe Drekë e lirë. Pasdite, nisja për në Voskopojë. Vizitë e Kishave dhe Monumenteve te Fshatit te Voskopojës. Fjetje në Hotel në Korçë.

Dita et Dytë :

Mëngjesi në Hôtel. Nisja për në Ersekë. Ndalesë e shkurtër në Ersekë. Vizitë e shkurtër në Rehovë, fshati në rrëzë të Malit të Gramozit. Vazhdimi et udhëtimit për në Borovë, fshati i famshëm i djegur në luftën II. Vazhdon udhëtimi për në Fermën e Famshme të Sotirës. Drekë et lire. Nisja për në Leskovik. Ndalesë e shkurtër në Leskovik. Vazhdon udhëtimi për në Llixhat e Bënjës. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Langarices. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Përmet. Vizitë e qytetit të Përmetit. Fjejte në Hôtel.

Dita et Tretë :

Mëngjesi në Hôtel. Nisja për në Këlcyrë. Ndalesë et shkurtër. Nisja për në Gjirokastër. Vizitë e lirë në qytet. Drekë et lire. Pasdite, kthimi për në Tiranë

Në Pagesë përfshihen :
- Udhëtimi me Autobus
- Fjetje në Hotel 1 natë në Voskopojë dhe 1 natë në Përmet
- Mëngjese në Hotele
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen :
- Programme Gjithshka që nuk është përmendur në këtë
- Siguracióni në Udhëtim
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume