Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tour à Dubrovnik et Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
Tour à Dubrovnik et Tivat 3 Ditë
Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tour à Dubrovnik et Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tour à Dubrovnik et Tivat 3 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë

Tour à Dubrovnik et Tivat 3 Ditë

Prix normal
€0,00 EUR
Prix réduit
€0,00 EUR
Prix normal
Épuisé
Prix unitaire
par 
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés lors du paiement.

Tour në Dubrovnik dhe Tivat 3 Ditë me Autobus

Dates et programmes : 10-12, 17-19, 25-27, 27-29 Nëntor duke filluar nga €119 personi

HÔTEL ADRIA (ME PISHINE) 119 Euro/personne DP
HÔTEL LERO (NE QENDER TE DUBROVNIKUT) 119 Euro/personne DP

PROGRAMME :

Dita et Parë :

► Nisja à Tirana à 06h00.
► Nisja nga Durresi ne oren 17h20. (Pagesë supplémentaires 5 euros/personne)
(Pour réaliser et transférer un Durresi duhet minimalisht 9 persona pjesemarres)

Pas kalimit te pikes doganore Murriqan, ndalese per te konsumuar mengjesin.
Je vais vous dire que je ne suis pas Ishullit à Shën Stefanit et que vous faites le panorama de vos rêves. Vizita e rradhës do të jetë qyteti i Kotorrit i cilesuar si nje nga qytetet me te bukura ne Malin e Zi. Ne Kotor do te vizitojme Qytetin e Vjeter, Portin e Jahteve, Gjirin e Kotorit (Opsionale shetitje me anije ne Gjirin e Kotorit 6 euro/personi). Kohe e lire per te konsumuar dreken ne Kotor (individuel). Nisemi drejt Dubrovnikut ku do te kryejme dhe akomodimin ne hotel. Pasdite e lire prane ambienteve te hotelit ku mund te shfrytezojme facilitetet e hotelit. Hôtel Darka ne.

Dita et Dytë :

Pas mengjesit ne hotel nisemi drejt qytetit te vjeter te DUBROVNIKUT.Ai cilesohet si nje nga perlat e Adriatikut. Raguza ka qene gjithmone ure komunikimi pour l'Europe. Qyteti eshte pjese e Trashegimive Kulturore te UNESCO-s. Vizita perfshin : Manastirin franciscain et dominicain. Porta e Piles dhe Ujembledhesin Onofrio, Farmacia e Vjeter, Shetitorja kryesore e qytetit Stradun, Katedralja e qytetit ( Katedralja e St. Blaise, shenjtorit te Dubrovnikut do te jete nje eksperience e bukur per viziten tuaj), Pallati i Dukes, Kulla e Sahatit, Statue et héros Orlando et Shkrimtarit Marin Drizic, Kullen et Mincetes. Portin et Qytetit. Pas de visite à l'hôtel Dubrovnikut kthehemi ne. Darka dhe Akomodimi ne hôtel.

Dita et Tretë :

Hôtel Mengjesi. Pas besoin d'un hôtel près de Tivat et de ce qui se trouve à proximité de moi, je vais à Porto Monténégro, et je vends plus d'argent au Mali. Me pas i drejtohemi qytetit te Budves, vizitojme qytetin e vjeter te Budvas dhe kohe e lire. Je ne suis pas nisemi pour ne Muriqan pour te vazhduar me procédure et kalimit te kufirit Shqiptar. Mberritja ne Tirane ne mbremje rreth ores 20h00.

Fundi i shërbimit tonë!

Në pagesë përfshihen:

 • Hôtel Akomodim në
 • Guida shoqëruese gjatë udhëtimit
 • Mëngjesi dhe darka
 • Perdorim et pishines se jashtme
 • Transportez-moi automatiquement Komod

Në pagesë nuk janë përfshirë :

 • Biletat e hyrjes nëpër muze
 • Shëtitja me anije në Kotor 6 euros/personne
 • Siguracióni i shëndetit në udhëtim
 • Taksa et qytetit të Kotorrit 1 EUR/personne
 • Taksa Lokale (2 euros / personne)

POLITIKAT ET FEMIJÈVE

Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
• 0-2,99 VJEC FALAS
• 3-11,99 VJEC 50% ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR