Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë

Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë

Prix normal
€0,00 EUR
Prix réduit
€0,00 EUR
Prix normal
Épuisé
Prix unitaire
par 
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés lors du paiement.

Tour në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë

Programmes normaux pour votre cuisine :

DITA E PARË: VIZITË NË MOSTAR DHE MEDJUGORJE

-Nisja à Tirana à 05h00.

Vazhdimi et udhëtimit drejtë pikës kufitare të Hanitë të Hotit. Procédure doganore. Pas kalimit në territorin e Malit të Zi, ndalesa e parë do të jetë në Tuz të Malit të Zi per kafe.
Vazhdimi et udhëtimit me pas drejtë Bosnje dhe Hercegovinës. Vizitë në Mostar ose ndryshe qyteti i Menekshese ku do të kemi mundësinë të shohim :
– Urën e famshme të Mostarit;
– Rrugën e famshme te mjeshtërve të vjetër;
– Xhaminë e madhe;
– Katedralen e betontë të Mostarit (e vetmja në Europë) ;

Kohë e lirë më pas për të shëtitur në qytetin e vjetër të Mostarit. Pas de visite à Mostarit, vazhdimi udhëtimit për në Medjugorje. Akomodimi n'hôtel. Hôtel Darka ne

Pas darkes vizitojmë Medjugorjen ose vendi i ”Gospa Mira” (Zonja e Paqes), shtatoren që qan, si dhe Katedralen e Shenjtë të qytetit duc shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.

Jour 2 : DITA E DYTE

►DITA E DYTË : PELIGRINAZH NË MEDJUGORJE - UJËVARA KRAVICA

Mëngjesi në hôtel.
Pas mëngjesit, nisja më pas drejtë vendit kuështë shfaqur Shën Mëria vendi i mrekulllive për shumë besimtarë që vijnë nga shtete të ndryshme të botës për të vizituar këtë vend hyjnor.

Je ne vais pas voir ce qui se passe dans votre région et Kravicës, mais dans votre région et Medjugorjes. (Optionnelle 10 euros de billet supplémentaire)
Vazhdimi et udhëtimit për kthim në Tiranë me ndalesa të shkurtra gjatë rrugës.
Mbërritja në Tiranë në darkë.
Fundi i shërbimit tonë.

POLITIKAT ET FËMIJËVE

• 0-2,99 VJEC JANË FALAS

• 3-6.99 VJEC PERFITON 30% ZBRITJE

• MBI 7 VJEC PAGËSE ET PLOTË