Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë
 • Charger l'image dans la galerie, Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë

Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë

Prix normal
€0,00 EUR
Prix réduit
€0,00 EUR
Prix normal
Épuisé
Prix unitaire
par 
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés lors du paiement.

Udhëtim në Vjenë Pragë Budapest 5 Ditë

PROGRAMME ME NISJE ME 28 NENTOR

Çmimi 419 euros par personne

Dita et Parë :

Fluturimi nga Ohri Direkt për në Vjenë. Heure à 08h15 - Heure à 10h05. Transfert à l'aéroport de Vjenë. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon visite l'Université Kryesor, Teatrin Kombëtar de Kishën Kushtimore, Holfburg – Résidence 600 chambres et Hasburgëve de Pallati Schönbrunn – Résidence et meparshme très nombreuses et familles à Hasburgeve. Système de Fjetje në Hôtel.

Dita et Dytë :

Mëngjesi në Hôtel. Nisje, heret në mëngjes për në Pragë. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Shëtitje panoramike 2 orë, Praga natën. Système de Fjetje në Hôtel.

Dita et Tretë :

Je suis à l'hôtel. Je suis à l'hôtel. Paradite vizitë panoramike et qytetit du monumenteve kryesore të Pragës si: Haratchani, Kisha et Loretos, Kështjella et Pragës, avec Selia zyrtare et Presidentit, Bazilika brenda kështjellës de la Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika et Sh ën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica et artë.Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëp ërmjet kullës së orës astrologjike, kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cilaështë e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme. Hôtel à Fjetje në

Dita et Katërt :

Je suis à l'hôtel. Nisje, ici, ne mëngjes për à Karlovy Vary. Udhëtimi zgjat rreth 1,5 orë. Shëtitje rreth 2 ouë à Karlovy Vary. Nisja për në Budapest. Udhëtimi zgjat rreth 7 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Mbrritje në Budapest. Système de Fjetje në Hôtel.

Dita et Pestë :

Je suis à l'hôtel. Visites des monuments de Budapest : Kodra Gellert, Fortesa et Peshkatarit, Kisha et Shën Matias, Katedralja et Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi et Heronjve, Citadela etj. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si : Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cilaështë Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Transfert vers l'aéroport et Budapest. Nisja à 19h30. - Mbrritje à 21h00. Fluturimi për në Shqipëri.


PROGRAMME ME NISJE ME 29 TETOR

Dita et Parë :

Fluturimi Direkt për në Vjenë. Nisja à 12h30 - Mbrritje à 14h15. Transfert à l'aéroport de Vjenë. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon visite l'Université Kryesor, Teatrin Kombëtar de Kishën Kushtimore, Holfburg – Résidence 600 chambres et Hasburgëve de Pallati Schönbrunn – Résidence et meparshme très nombreuses et familles à Hasburgeve. Système de Fjetje në Hôtel.

Dita et Dytë :

Mëngjesi në Hôtel. Nisje, heret në mëngjes për në Pragë. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Shëtitje panoramike 2 orë, Praga natën. Système de Fjetje në Hôtel.

Dita et Tretë :

Je suis à l'hôtel. Je suis à l'hôtel. Paradite vizitë panoramike et qytetit du monumenteve kryesore të Pragës si: Haratchani, Kisha et Loretos, Kështjella et Pragës, avec Selia zyrtare et Presidentit, Bazilika brenda kështjellës de la Galeria Kombëtare, Katedralja Shën Vitus, Bazilika et Sh ën Xhorxhit, Pallati Mbretëror, Rrugica et artë.Shëtitje me guidë dhe autobus në dispozicion: Lagja Vysheherad ku vizitohet Kisha e Vysheheradit, Muzeumi Kombëtar të Pragës, kalohet nëpërmjet sheshit të Qytetit të Ri, vizitohet Qyteti i vjetër me sheshin e tij karakteristik, kalimi nëp ërmjet kullës së orës astrologjike, kalimi dhe njohja me Urën e famshme të Charlsit e cilaështë e zbukuruar nga 30 statuja të stileve të ndryshme. Hôtel à Fjetje në

Dita et Katërt :

Je suis à l'hôtel. Nisje, ici, ne mëngjes për à Karlovy Vary. Udhëtimi zgjat rreth 1,5 orë. Shëtitje rreth 2 ouë à Karlovy Vary. Nisja për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Mbrritje në Vjenë. Système de Fjetje në Hôtel.

Dita et Pestë :

Je suis à l'hôtel. Vue panoramique sur Vjenë Transfert vers l'aéroport et Vjenës. Nisja më 22.15. - Mbrritje à 23h30. Fluturimi për në Shqipëri.

Çmimi perfshin :
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfert au shëtitjet me autobus,
3. Hôtel Akomodim në
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë :
• Programme Gjithshka që nuk është përmendur në këtë.
• Hyrjet në monument du musée.

Shenim : Transfert à Tirana vers Ohrit me autobus eshte e perfshire à la compagnie.

Kujdes :
(Oraret e nisjes dhe mberritjes mund te variojn ne base te orarit te kompanis ajrore.)
Ne cdo rast programi zbatohet i plote.