Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
  • Load image into Gallery viewer, Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
  • Load image into Gallery viewer, Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
  • Load image into Gallery viewer, Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
  • Load image into Gallery viewer, Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
  • Load image into Gallery viewer, Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi
  • Load image into Gallery viewer, Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi

Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi

Regular price
$627.00 USD
Sale price
$627.00 USD
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Total price / Çmimi total. Instant Confirmation - Sales Tax Included! / Konfirmim i menjëhershëm.

Alberobello - Otranto - Taranto 4 Ditë Fillon nga 299 Eur Personi.

Datat e programit: 6 - 9 Tetor

Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Vajtje-Ardhje Tiranë - Bari.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në Hotel.
4. Mëngjeset në Hotele.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Dita e ParëFluturimi Tiranë - Bari. Nisja nga Tirana më 08.05. Mbrritja në Bari në orën 09.00. Nisja me Autobus për  në Barleta. Vizitë në Barletta: Katedralja, Santa Maria Maggiore, Basilica Santa Sepolcro, Kalaja Svevo Barletta. Vazhdon udhëtimi për në Trani. Vizitë në Trani: Kështjella e Tranit, Basilica e San Nicolas, Vazhdon udhëtimi për në Bari. Vizitë e Monumenteve kryesore të Qytetit: Katedralja San Sabino, Basilica San Nicola, Kështjella Normanno Svevo, Piazza Mercantile. Nisja për në Polignano al Mare. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Monopoli. Vizitë e shkurtër e Qytetit të Vjetër, Kështjellës së Kalos V dhe Katedralja e Monopolit. Sistemimi dhe Fjetje në Monopoli.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Alberobello. Vizitë e Shtëpive Tradicionale Konike Trullo. Vazhdon udhëtimi për në Brindisi. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit si: Colonne Terminali, Kalaja Aragonese, Kisha Shën Maria dhe San Giovanni. Vazhdon udhëtimi për në Lecce. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si: Basilica Santa Croce, Kisha e Shën Marisë, Piazza del Duomo dhe Sant’Oronzo, Porta Napoli, Kalaja dhe Amfiteatri. Vazhdon udhëtimi për në Otranto. Vizitë e shkurtër e Kështjellës Aragonese. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.  

Dita e TretëMëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Gallipoli. Vizitë e shkurtër në Gallipoli. Vazhdon udhëtimi për në Taranto. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit, si Kështjella Aragonese, Katedralja Tarantos, Ponte Girovole, Lungomare, Rotonda, Borgo Antico. Vazhdon udhëtimi për në Matera. Vizitë në Qytetin e Gurtë të Shpellave. Vizitohen: Sassi, Katedralja e Materas, Kishat Rupestriane. Vazhdon udhëtimi për në Altamura. Vizitë e shkurtër e qytetit: Piazza Duaomo, Katedralja. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e KatërtMëngjes në Hotel. Transferta për në Aeroportin e Barit. Fluturimi Bari - Tiranë. Nisja nga Bari në orën 12.50. Mbrritja në Tiranë

Fundi i programit