Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*

Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*

Regular price
€0,00 EUR
Sale price
€0,00 EUR
Regular price
€0,00 EUR
Sold out
Unit price
per 
Total Price, Taxes Included. Instant Confirmation. No Shipping Costs.

Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Torre Rinalda 4*

Ofertat më poshtë - Akomodim në dhomë standarte!

Zbritjet per rezervimet e hershme:

 1. Rezervimet breda dates 31 Janar 2024 15% Zbritje!
 2. Rezervimet brenda dates 28 Shkurt 2024 10% Zbritje!

Akomodim (7 netë), midis datave 26 Maj - 09 Qershor

 •   €1015 - Total Çift
 •  €1015 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •  €1269 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 09 - 23 Qershor

 •   €1140 - Total Çift
 •   €1140 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1420 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 23 Qershor – 07 Korrik

 •   €1310 - Total Çift
 •   €1310 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1640 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 07 - 28 Korrik

 •   €1490 - Total Çift
 •   €1490 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1860 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 28 Korrik - 04 Gusht

 •   €1660 - Total Çift
 •   €1660 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2080 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 04 - 25 Gusht

 •   €2275 - Total Çift
 •   €2275 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2845 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 25 Gusht - 1 Shtator

 •   €1660 - Total Çift
 •   €1660 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2080 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 1 - 8 Shtator

 •   €1310 - Total Çift
 •   €1310 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1640 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 8-15 Shtator

 •   €1140 - Total Çift
 •   €1140 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1420 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 15 - 22 Shtator

 •  €1015 - Total Çift
 •   €1015 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1269 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Përfshihen në çmim:

 1. Programi All Inclusive i hotelit: mëngjes, drekë, darkë + nga ora 09:30-23:00 në barin e pishinës verë, kafe, pije freskuese të hapura.
 2. Tessera Club Card (Karta Shërbimit të hotelit mbulon shërbimet e plazhit dhe aktivitetet e argëtimit)
  Nuk përfshihen në çmim:
  • Taksa lokale akomodimit.
  • Pije shtesë – jashtë programit All Inclusive të hotelve.
  • Masazhe dhe aktivitete me pagesë në hotel.
  • Transporti

  Informacion i rëndësishëm:

  1. Hyrja në dhomë në orën 17:00
  2. Dalja nga dhoma në orën 10:00
  3. Hyrja në orën 12:00 është me kosto, 20 euro për të rritur dhe 15 euro fëmijët
  4. Nga data 28 Korrik - 08 Shtator hyrja dhe dalja nga hotelin bëhen ditën e Djelë
  5. Akomodimi fillon me darkën e parë (jo drekën)
  6. Shërbimet e plazhit: 1 çadër me shezllon/karrige për dhomë falas duke filluar nga rradha e tretë, rradha 1 dhe 2 janë me kosto shtesë
  7. Bebe 0 - 2.99 vjeç kushton 140 euro java (paguhet në hotel), akses në kuzhinën e bebeve, krevat bebe, (krevat bebe personal nuk lejohet. 
  8. "Club Card" - e përfshirë në çmim
  9. Kafshë shtëpiake të vogla lejohen me kërkesë paraprake, dhe me kosto 10 euro dita + 50 euro pastrimi pasi dilet nga dhoma, - pagesa bëhet direkt në hotel.
  10. Peshqiret e plazhit, 10 euro depozita, 5 euro cdo nderrim peshqiri
  11. Aktivizimi i kuzhines me kosto shtese paguhet ne hotel 49 euro java + 40 euro pastrimi.
  12. Taksa turitike paguhet ne hotel ne monetin e hyrjes

  Mundësite e transportit:

  1. Avion Tirana - Bari fluturim direkt + transfertë në hotel
  2. Traget Durres - Bari me makinë personale (shkoni vetë në hotel)

  *Për çmimet e transportit na dërgoni datat që doni të udhëtoni dhe sa persona jeni.

  *Kushtet e pagesave: 

  • 50% në momentin e rezervimit (e anullueshme deri 35ditë para nisjes)
  • 100% 35 ditë para nisjes.