Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*

Pushime All Inclusive në Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*

Regular price
€0,00 EUR
Sale price
€0,00 EUR
Regular price
€0,00 EUR
Sold out
Unit price
per 
Total Price, Taxes Included. Instant Confirmation. No Shipping Costs.

Pulia - Futura Club Barone Di Mare 4*

Zbritjet per rezervimet e hershme:

 1. 15% Zbritje Rezervimet breda datës 31 Janar 2024!
 2. 10% Zbritje Rezervimet brenda datës 29 Shkurt 2024!

Ofertat më poshtë - Akomodim në Junior Suite

Akomodim (7 netë), midis datave 26 Maj - 16 Qershor

 •   €1085 - Total Çift
 •  €1085 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •  €1355 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 16 - 30 Qershor

 •   €1295 - Total Çift
 •   €1295 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1620 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 30 Qershor – 14 Korrik

 •   €1470 - Total Çift
 •   €1470 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1835 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 14 - 28 Korrik

 •   €1660 - Total Çift
 •   €1660 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2080 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 28 Korrik - 04 Gusht

 •   €2015 - Total Çift
 •   €2015 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2515 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 04 - 25 Gusht

 •   €2625 - Total Çift
 •   €2625 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €3280 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 25 Gusht - 1 Shtator

 •   €2015 - Total Çift
 •   €2015 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2515 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 1 - 8 Shtator

 •   €1660 - Total Çift
 •   €1660 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2080 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 8-15 Shtator

 •   €1295 - Total Çift
 •   €1295 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1620 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 15 - 22 Shtator

 •   €1085 - Total Çift
 •   €1085 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €1355 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 2 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)

Përfshihen në çmim:

 1. Programi i shërbimit të hotelit: mëngjes, drekë, darkë + pije gjatë vakteve (verë e hapur, ujë me dhe pa gas, pije freskuese) (Jo All Inclusive).
 2. Tessera Club Card (Karta Shërbimit të hotelit mbulon shërbimet e plazhit dhe aktivitetet e argëtimit)
  Nuk përfshihen në çmim:
  • Taksa lokale akomodimit.
  • Pije shtesë – jashtë programit të hotelit.
  • Masazhe dhe aktivitete me pagesë në hotel.
  • Transporti.

  Informacion i rëndësishëm:

  1. Hyrja në dhomë në orën 17:00
  2. Dalja nga dhoma në orën 10:00
  3. Nga data 23 Qershor - 08 Shtator hyrja dhe dalja nga hotelin bëhen ditën e Djelë
  4. Akomodimi fillon me darkën e parë (jo drekën)
  5. Hoteli ndodhet 1 kilometër nga plazhi i “Cala di Torre dell’Orso”, në klubin e plazhit "Cala Marin" përfshin facilietet çadër+shezllon me transport shuttle të hotelit me orar te paracaktuar.
  6. Shërbimet e plazhit: 1 çadër me shezllon/karrige për dhomë falas duke filluar nga rradha e tretë, rradha 1 dhe 2 janë me kosto shtesë
  7. Bebe 0 - 2.99 vjeç kushton 20 euro dita (paguhet në hotel), akses në kuzhinën e bebeve, krevat bebe, (krevat bebe personal nuk lejohet). 
  8. "Club Card" - e përfshirë në çmim
  9. Peshqiret e plazhit, me depozite, nderrimi peshqireve 3 euro.
  10. Taksa turistike paguhet ne hotel ne monetin e hyrjes

  Mundësite e transportit:

  1. Avion Tirana - Bari fluturim direkt + transfertë në hotel
  2. Traget Durres - Bari me makinë personale (shkoni vetë në hotel)

  *Për çmimet e transportit na dërgoni datat që doni të udhëtoni dhe sa persona jeni.

  *Kushtet e pagesave: 

  • 50% në momentin e rezervimit (e anullueshme deri 35ditë para nisjes)
  • 100% 35 ditë para nisjes.