Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë

Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë

Regular price
€0,00 EUR
Sale price
€0,00 EUR
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Total Price, Taxes Included. Instant Confirmation. No Shipping Costs.

Tur në Mostar, Medjugore, Ujëvara Kravica 2 Ditë

Programi normal për këtë tur:

DITA E PARË: VIZITË NË MOSTAR DHE MEDJUGORJE

-Nisja nga Tirana në orën 05:00.

Vazhdimi i udhëtimit drejtë pikës kufitare të Hanit të Hotit. Procedura doganore. Pas kalimit në territorin e Malit të Zi, ndalesa e parë do të jetë në Tuz të Malit të Zi per kafe.
Vazhdimi i udhëtimit me pas drejtë Bosnje dhe Hercegovinës. Vizitë në Mostar ose ndryshe qyteti i Menekshese ku do të kemi mundësinë të shohim:
– Urën e famshme të Mostarit;
– Rrugën e famshme te mjeshtërve të vjetër;
– Xhaminë e madhe;
– Katedralen e betontë të Mostarit (e vetmja në Europë);

Kohë e lirë më pas për të shëtitur në qytetin e vjetër të Mostarit. Pas vizitës së Mostarit, vazhdimi udhëtimit për në Medjugorje. Akomodimi në hotel. Darka ne hotel

Pas darkes vizitojmë Medjugorjen ose vendi i ”Gospa Mira” (Zonja e Paqes), shtatoren që qan, si dhe Katedralen e Shenjtë të qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.

Day 2: DITA E DYTE

►DITA E DYTË: PELIGRINAZH NË MEDJUGORJE - UJËVARA KRAVICA

Mëngjesi në hotel.
Pas mëngjesit, nisja më pas drejtë vendit ku është shfaqur Shën Mëria  vendi i mrekulllive për shumë besimtarë që vijnë nga shtete të ndryshme të botës për të vizituar këtë vend hyjnor.

Më pas vazhdojmë vizitën tonë në ujëvarat e Kravicës, në një nga mrekullitë e natyrës në zonën e Medjugorjes.  ( Opsionale 10 euro extra bileta )
Vazhdimi i udhëtimit për kthim në Tiranë me ndalesa të shkurtra gjatë rrugës.
Mbërritja në Tiranë në darkë.
Fundi i shërbimit tonë.

POLITIKAT E FËMIJËVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS

• 3-6.99 VJEC PERFITON 30% ZBRITJE

• MBI 7 VJEC PAGËSE E PLOTË