Collection: Vënde Ekzotike

Vënde Ekzotike. Pushime në vëndet më të bukura të planetit, Ishujt Maldive, Bali, Tajlandë, Mauritius, Zanzibar, Dubai, Abu Dhabi, Kuba, Punta Cana, Brazil dhe shumë të tjera. Vendosni gishtin në hartë në vëndin që ëndërroni të shkoni dhe këtë ëndërr e kthejmë në realitet :)
7 products
 • Tur në Indi dhe Dubai 8 Ditë
  Regular price
  €0,00 EUR
  Sale price
  €0,00 EUR
  Regular price
  €0,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Tur në Dubai dhe Abu Dhabi - Plazh në Bali 9 Ditë
  Tur në Dubai dhe Abu Dhabi - Plazh në Bali 9 Ditë
  Regular price
  €0,00 EUR
  Sale price
  €0,00 EUR
  Regular price
  €0,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Tur në Dubai dhe Abu Dhabi - Plazh në Zanzibar 8 Ditë
  Regular price
  €0,00 EUR
  Sale price
  €0,00 EUR
  Regular price
  €0,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Tur në Dubai dhe Abu Dhabi - Plazh Në Maldive 8 Ditë
  Regular price
  €0,00 EUR
  Sale price
  €0,00 EUR
  Regular price
  €0,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Plazh në Phuket dhe Tur në Dubai 8 Ditë
  Regular price
  €0,00 EUR
  Sale price
  €0,00 EUR
  Regular price
  €0,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Shëtitje në Dubai, 5 & 6 Ditë
  Shëtitje në Dubai, 5 & 6 Ditë
  Regular price
  €0,00 EUR
  Sale price
  €0,00 EUR
  Regular price
  €0,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Pushime në ishujt Maldive, Perfshihen Avion + Hotel + Transfertat
  Regular price
  €0,00 EUR
  Sale price
  €0,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out