Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë €75
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë €75
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë €75
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë €75
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë
 • Load image into Gallery viewer, Tur Grup në Valbonë 2 Ditë

Tur Grup në Valbonë 2 Ditë €75

Regular price
€0,00 EUR
Sale price
€0,00 EUR
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Total Price, Taxes Included. Instant Confirmation. No Shipping Costs.

Tur Grup në Valbonë 2 Ditë.

Datat e nisjve: 

►08-09, 09-10 Mars Festa e Gruas!
►16-17, 23-24, 30-31 Mars
►06-07, 13-14, 20-21, 27-28 Prill

Hotel Fusha e Gjese Fillon nga €75 (Mëngjes + Drekë e përfshirë).

Në çmim përfshihen:

 • Akomodimi në Bujtinë
 • Mbremje Festive
 • Mëngjesi dhe darka
 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Transporti sipas programit

Në çmim nuk përfshihen:

 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Dreka
 • Pijet gjatë vakteve
 • Transporti Lokal 500 L/person

►Dita e parë:

► Nisja nga Tirana në orën 06:30.
Nisja nga Durresi ne oren 05:45.  (Pagesë extra 5 euro/personi)

(Per realizimin e transfertave nga Durresi duhet minimalisht 9 persona pjesemarres)

Ndalese e shkurter gjate rruges per kafen e mengjesit. Vazhdimi i udhetimit drejt doganes se Morines, per te vazhduar me pas per ne qytetin te Gjakoves ku do te bejme nje ndalese per rreth 1 ore. Pas vizites ne Gjakove nisemi drejt Hotelit. Akomomdimi ne hotel. Me pas do te vizitojme Ujevaren e Rrogamit (extra opsionale 500 Leke/Personi). Kthimi ne Hotel dhe me pas konsumimi i Darkes shoqeruar me mbremje festive.

►Dita e dytë:

Mëngjesi në hotel.Më pas vizitojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Bajram Currit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij. Me pas nisemi drejt qytetit te Prizrenit ku do te vizitojme pikat kryesore te qytetit, gjithashtu edhe konsumimi i drekes opsionale ne nje nga restorantet e qytetit. Vazhdojme udhetimin drejt doganes se Morines.

Mbërritja në Tiranë, në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

►Kujdes: Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

POLITIKAT E FEMIJEVE

 • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-5.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 6 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR
 • ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE SHTESE 75%