Collection: Paketa Turistike

Ture në Grup me Avion dhe Autobus, Paketa Turistike Hotel+Avion, Oferta Pushimesh në vënde me Plazh!
18 products
 • Krishtlindje ne Selanik dhe Meteora 3 Dite Fillon nga 89 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €178,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €178,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Krishtlindjet ne Vjene Budapest me autobus 5 Dite Fillon nga €239 Perosni
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €478,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €478,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Udhetim ne Stamboll Me Pegasus 3 Dite Fillon nga 249 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €498,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €498,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Tur ne Stamboll me Avion 4 Dite Fillon nga 259 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €518,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €518,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Viti i Ri ne Stamboll Me Air Albania 4 Dite Fillon nga 349 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €698,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €698,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Krishtlindjet ne Catania dhe Palermo 4 Dite Fillon nga 359 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €718,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €718,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Krishtlindje ne Rome Firenze 4 Dite Fillon nga €399 Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €798,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €798,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Krishtlindjet ne Madrid 4 Dite Fillon nga 419 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €838,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €838,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out