Collection: Paketa Turistike

Ture në Grup me Avion dhe Autobus, Paketa Turistike Hotel+Avion, Oferta Pushimesh në vënde me Plazh!
32 products
 • Tur ne Stokholm 4 Dite, Fillon nga 399 EUR Personi
  Regular price
  €798,00 EUR
  Sale price
  €798,00 EUR
  Regular price
  €634,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ski ne Bansko 3 nete, me autobus, Fillon Nga 250 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €500,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €500,00 EUR
  Regular price
  €520,00 EUR
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ski ne Mavrove, Tur ne Oher dhe Struge 2 Dite, Fillon nga 49 EUR Personi
  Regular price
  €98,00 EUR
  Sale price
  €98,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ski ne Boge 2 Dite, Fillon nga 49 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €98,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €98,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ski ne Brezovice 2 Dite Fillon nga 60 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €120,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €120,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Ski ne Kolashine 2 Dite Fillon nga 65 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €130,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €130,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • All Inclusive ne Ulqin, Fillon nga 35 EUR Personi
  Regular price
  Unit Price / Çifti: €70,00 EUR
  Sale price
  Unit Price / Çifti: €70,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out
 • Tur ne Barcelone, Valencia, Madrid, 4 Dite Fillon nga 439 EUR Personi
  Regular price
  €878,00 EUR
  Sale price
  €878,00 EUR
  Regular price
  Unit price
  per 
  Sold out